Art Play – Marion Deuchars

Illustratie door Jantien Baas: Art Play – Marion Deuchars

Alweer een gigantisch doeboek dat je niet zomaar in het vliegtuig zult meenemen, want met ruim 200 pagina’s aan activiteiten is dit een heftig boek geworden.

Hoe jij van tekenen, kleur, verf, vormen, stempelen of papier knippen? In dat geval zit je hier goed, want met dit boek kun je dan voorlopig wel uit de voeten.

Art Play - Marion Deuchars

Opdrachten in het boek zijn gegroepeerd rondom thema’s als Vormen of Verf en dienen allemaal om de creativiteit van de gebruiker los te maken. Met vooral heel veel lekker gekke opdrachten om zelf te tekenen of te verven natuurlijk.

Er is een enorme diversiteit aan opdrachten te vinden, het gaat over perspectief, het maken van thaumatropen, kleurencombinaties uitproberen, papieren bomen knippen, lekker krassen en verfvlekken mengen.

Art Play - Marion Deuchars

Allemaal op een manier dat een gemiddelde 8-jarige er zo mee aan de slag kan. Maar niet alleen voor kinderen is dit een leuk doeboek, ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Na het doen van een handvol activiteiten ben je weer helemaal opgeladen om nu zonder opdracht wat nieuws te gaan maken.

Voorin het boek staat een mooie lijst aan materialen die je kunt gebruiken voor je kunstwerken, want het is wel de bedoeling serieus aan de slag te gaan om eigen kunst te fabriceren.

Art Play - Marion Deuchars

Voor kinderen en volwassenen die de creatieve sappen willen laten stromen is dit het perfecte doeboek. Barstensvol leuke en uitdagende activiteiten, waar je nog wat van leert ook.

Meer dan 200 pagina’s aan opdrachten, genoeg om een zomer lang je creativiteit een goeie boost te geven!

Titel: Art Play
Auteur: Marion Deuchars
Uitgever: Memphis Belle
ISBN: 9789059245556
Verschijningsdatum: december 2018
Originele titel: Art Play
Bladzijden: 224
Afmetingen: 212 x 291 x 18 mm
Leeftijd: 6+
Leestijd: 60+ min.
Prijs: € 14,99

Website auteur: mariondeuchars.com

Koop 'Art Play' bij Paagman.nlVind 'Art Play' in de bibliotheek