Bij jou – Milja Praagman

Illustratie door Jantien Baas: Bij jou – Milja Praagman

Een beer en een mol houden gezellig samen hun winterslaap, maar dan barst de beer het hol uit, de lente tegemoet. Zal hij in zijn enthousiasme ooit nog bij de mol terugkeren in hun kleine knusse hol?

De seizoenen verstrijken en de beer geniet van alles dat groeit en bloeit, maar als de winter weer terugkeert moet hij wel weer op zoek naar zijn winterslaapbuddy.

Bij jou - Milja Praagman

Leopold heeft weer zijn best gedaan met dit mooie nieuwe prentenboek van Milja Praagman. Een mooie stevige harde kaft, die een beetje ruw, maar erg fijn aanvoelt, met dik, luxe papier, maken hier een heel chic prentenboek van.

Milja Praagman is ondertussen een gevierd prentenboekenauteur, met een Zilveren Penseel en een Prentenboek van de Kinderboekenweek om het te bewijzen. Niet geheel onverwacht is dit boek dan ook weer een erg leuke geworden.

Bij jou - Milja Praagman

De herkenbare, warme tekenstijl van Praagman en haar eenvoudige, soms zelfs licht spirituele teksten maken dit een heel vriendelijk boek dat het verlopen van de seizoen op geheel eigen wijze toont en viert.

Door de mooie grote tekeningen en de simpele onderwerpen is dit boek al heel leuk voor kinderen vanaf een jaar of 2. Een kriebelig verhaal dat in zijn dromerigheid door ieder kind gewaardeerd moet kunnen worden.

Bij jou - Milja Praagman

Verwacht van Milja Praagman geen lange betogen of ingewikkelde plotten, het verhaal van de seizoenen brengt genoeg inspiratie voor een prachtig boek.

Een boek met een hartverwarmend verhaal over een kleine mol en een grote beer die samen hun winterslaap doorbrengen, maar ook ieder hun eigen weg gaan in de resterende seizoenen.

Titel: Bij jou
Auteur: Milja Praagman
Uitgever: Leopold
ISBN: 9789025878955
Verschijningsdatum: april 2020
Bladzijden: 32
Afmetingen: 242 x 287 x 9 mm
Leeftijd: 2+
Leestijd: 10 min.
Prijs: € 14,99

Website auteur: miljapraagman.nl

Koop 'Bij jou' bij Paagman.nlVind 'Bij jou' in de bibliotheek