Contact

Illustratie door Jantien Baas: Contact

Heb je vragen, een verzoek of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter met je e-mailadres en we reageren zo snel mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook e-mailen naar kinder@boekenbaas.nl.

Let op! Wij zijn geen uitgeverij en dus ook niet in staat om uw manuscript te beoordelen. Berichten met dergelijke verzoeken kunnen we helaas dan ook niet beantwoorden.

 

Contact formulier:


     Terug naar home
  Een willekeurige greep uit onze recensies

  Onder de golven – het verhaal van Doggerland – Linda Dielemans & Djenné Fila

  Illustratie door Jantien Baas: Onder de golven – het verhaal van Doggerland – Linda Dielemans & Djenné Fila

  Het bewijs dat geschiedenis ook een levend en groeiend organisme is, is het verhaal van Doggerland. Een verdronken land aan onze kust waar we eigenlijk pas de afgelopen vijftig jaar een beetje kijk op hebben gekregen.

  Archeologe en kinderboekenschrijfster Linda Dielemans heeft over dit verloren land, waarvan de geschiedenis nauw met dat van ons eigen land is verweven, dit prachtige boek geschreven.

  Onder de golven - het verhaal van Doggerland - Linda Dielemans & Djenné Fila

  Dielemans vorige boek is het veelbekroonde ‘Brons‘, een uniek kinderboek over de Bronstijd. Hierin worden de mooiste verhalen over bronzen gebruiksvoorwerpen en sieraden verteld om zo het leven in de Bronstijd inzichtelijk te maken.

  Lees meer »

  Stem voor het beste kinderboek van 2019!

  Illustratie door Jantien Baas: Stem voor het beste kinderboek van 2019!

  De stembussen zijn weer geopend en er kan op de mooiste kinderboeken van 2019 worden gestemd die door de kinderjury zijn geselecteerd! Welk boek vind jij het beste, leukste of mooiste van 2019 en gun je een (Gouden) Griffel of een (Gouden) Penseel?

  Ga nu naar de website van de kinderjury en selecteer het boek dat volgens jou het beste van 2019 was!

  De bekendmaking zal zijn op 24 juni 2020 en je kunt stemmen tot 17 mei.

  Labyrint – een mega doolhovenboek – Simon Ward

  Illustratie door Jantien Baas: Labyrint – een mega doolhovenboek – Simon Ward

  Het doolhof, oftewel het labyrint, is volgens de overlevering een uitvinding van de oude Grieken. In Kreta werd een bijzonder moeilijke zelf als gevangenis gebruikt voor een mensenetend monster, de verschrikkelijke Minotaurus.

  Zo uitdagend als de tocht van Theseus zullen de doolhoven in dit boek niet zijn, maar in de tijd die het je kost om ze allemaal op te lossen heeft hij wel de uitgang gevonden en de prinses geschaakt.

  Labyrint - een mega doolhovenboek - Simon Ward

  Doolhof op doolhof op doolhof, van grote spacey ontsnappingstoeren tot abstracte doolhoven die zo uit het brein van Escher ontsproten hadden kunnen zijn. Je vind ze allemaal in dit dikke mega doolhoven boek.

  Lees meer »

  Het malle ding van bobbistiek – Leonie Kooiker

  Illustratie door Jantien Baas: Het malle ding van bobbistiek – Leonie Kooiker

  Bobbie is net als veel andere kinderen gek op toverdrankjes maken, met als doel het samenstellen van een goeie verdwijnpasta, zodat zijn moeder hem niet meer kan vinden als hij in bad moet. Dat lukt helaas niet, maar uiteindelijk blijkt hij iets veel nuttigers ontdekt te hebben: Bobbistiek!

  Bobbie en zijn broer Albert maken er een groot ei van, met een deur en ramen. Wanneer ze daar een motor in plaatsen met wieken hebben ze ineens hun eigen vliegmachine, waar ze uiteraard meteen een heleboel spannende avonturen mee beleven.

  Het malle ding van bobbistiek - Leonie Kooiker

  Soms kom je een boek tegen dat je al jaren was vergeten, maar bij de aanblik ervan drijven er ineens een heel scala aan emoties boven en snap je niet hoe je dit boek ooit hebt kunnen vergeten.

  Lees meer »

     Terug naar home