Contact

Illustratie door Jantien Baas: Contact

Heb je vragen, een verzoek of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter met je e-mailadres en we reageren zo snel mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook e-mailen naar kinder@boekenbaas.nl.

Let op! Wij zijn geen uitgeverij en dus ook niet in staat om uw manuscript te beoordelen. Berichten met dergelijke verzoeken kunnen we helaas dan ook niet beantwoorden.

 

Contact formulier:


     Terug naar home
  Een willekeurige greep uit onze recensies

  Eendje achterna – Magnus Weightman

  Illustratie door Jantien Baas: Eendje achterna – Magnus Weightman

  Wanneer Bunny Konijn haar badeendje verliest in het gletsjermeer, gaat ze samen met haar twee broertjes, in hun zeilbootje, achter haar favoriete speeltje aan.

  Het wordt een vrolijk avontuur, waarin de drie konijnen de rivier helemaal van het begin in de bergen, tot aan de zeedelta en uiteindelijk de grote zee zelf nalopen.

  Eendje achterna - Magnus Weightman

  Dit is een prentenboek, een zoekboek en ook nog met een educatieve twist. Je wordt in ‘Eendje Achterna’ op speelse wijze meegevoerd langs de loop van een grote rivier, van de oorsprong, langs vertakkingen, meren en stroomversnellingen, tot je uiteindelijk in de zee uitkomt.

  Lees meer »

  Het ongelooflijk maar waargebeurde verhaal over de dino’s – Guido van Genechten

  Illustratie door Jantien Baas: Het ongelooflijk maar waargebeurde verhaal over de dino’s – Guido van Genechten

  Kip (Gallus gallus domesticus) legt ons aan de hand van haar familie fotoalbum uit dat er nog steeds dino’s onder ons zijn. Zoals Kip zelf natuurlijk.

  Helaas kan Kip het niet laten het grote ei, dat ook bij de familie nalatenschap zit, uit te broeden, want van welk uit de kluiten gewassen familielid zou dat geweest zijn..?!

  Het ongelooflijk maar waargebeurde verhaal over de dino's - Guido van Genechten

  Noem het gerust een moderne fabel, waarbij de kleine en eenvoudige (maar wel enorm talrijke diersoort) kip haar oorsprong terug herleidt naar de aloude en gigantische heersers van de prehistorie. Maar ook een fabel die zich volledig op wetenschappelijke inzichten over oorsprong en evolutie baseert en zo stiekem ook nog buitengewoon leerzaam is.

  Lees meer »

  Alle kinderen naar buiten! – Marieke Dijksman & Jasper de Ruiter

  Illustratie door Jantien Baas: Alle kinderen naar buiten! – Marieke Dijksman & Jasper de Ruiter

  Buitenspelen is natuurlijk het leukste dat er is, maar niet alle seizoen of weertypen lenen zich daar even goed voor en zelfs kinderen raken op een gegeven moment uitgekeken op die mooie stok en die rare steen waar ze voorheen uren mee zoet waren.

  Voor die gevallen biedt dit boek een karrenvracht aan inspiratie zodat zelfs de meest verveelde kinderen weer vol enthousiasme buiten aan de slag gaan.

  Alle kinderen naar buiten! - Marieke Dijksman & Jasper de Ruiter

  Een boek over wat er allemaal in de buitenlucht te doen is kun je wel aan KNNV Uitgeverij overlaten, de uitgeverij is ooit begonnen als de uitgeeftak van de Vereniging voor Veldbiologie en dat zie je nog steeds duidelijk terug in de boeken die ze tegenwoordig uitgeven. Gelukkig is er, naast zoekkaarten voor planten en dieren en allerlei andere biologische informatie, nog voldoende ruimte overgebleven voor een breed scala aan activiteiten en spelletjes die niet primair op natuurbeleving zijn gericht.

  Lees meer »

  de Kinderboekenbaas lancering!

  Illustratie door Jantien Baas: de Kinderboekenbaas lancering!

  Maandag 21 augustus 2017 zal de Kinderboekenbaas beginnen met het plaatsen van de eerste recensie! Elke week op maandag om 9:00 kun je vanaf nu een verse recensie verwachten.

  Kom dus snel terug om alles te weten te komen over leuke, mooie en/of bijzondere kinder- en prentenboeken!

     Terug naar home