Contact

Illustratie door Jantien Baas: Contact

Heb je vragen, een verzoek of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter met je e-mailadres en we reageren zo snel mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook e-mailen naar kinder@boekenbaas.nl.

Let op! Wij zijn geen uitgeverij en dus ook niet in staat om uw manuscript te beoordelen. Berichten met dergelijke verzoeken kunnen we helaas dan ook niet beantwoorden.

 

Contact formulier:


     Terug naar home
  Een willekeurige greep uit onze recensies

  Hoge beren vangen veel wind – Korneel De Rynck & Naomi Christiaans

  Illustratie door Jantien Baas: Hoge beren vangen veel wind – Korneel De Rynck & Naomi Christiaans

  Wat gebeurt er als de ezel een rode knop vind met een bordje erbij dat je niet op de knop mag drukken, maar hij het toch doet? Hoe houd de houtworm de specht voor de gek en wie was er al een hele tijd verliefd op de kikker?

  Kom dit alles en nog veel meer bijzondere dingen te weten in een unieke verhalenbundel over een heel bijzonder bos en zijn inwoners.

  Hoge beren vangen veel wind - Korneel De Rynck & Naomi Christiaans

  Dit is al weer de tweede verhalenbundel door Korneel De Rynck en dit keer neemt Naomi Christiaans de illustraties voor haar rekening. Net als de eerste boek is het een verzameling licht-filosofische dierenfabels geworden die heerlijk voorlezen voor jonge kinderen.

  Lees meer »

  Mijn gekke uitvindingen schetsboek – Andrew Rae & Lisa Regan

  Illustratie door Jantien Baas: Mijn gekke uitvindingen schetsboek – Andrew Rae & Lisa Regan

  Wat is de gekste en meest bizarre uitvinding die jij kunt bedenken? Is het iets om mee te vliegen, of juist een kledingstuk dat iets heel bijzonders kan, of misschien wel een nieuw en vreemd soort eten? 

  Dit en meer is precies waar je toe wordt uitgedaagd in dit fantastische doeboek dat volledig is gericht op het bedenken en schetsen van de meest aparte uitvindingen.

  Mijn gekke uitvindingen schetsboek - Andrew Rae & Lisa Regan

  Zelfs de meest geavanceerde apparaten beginnen immers met een simpele schets en dat is precies wat er in dit boek de bedoeling is. Elke opdracht is voorzien van een ruime hoeveelheid inspiratie, van behoorlijk bizar tot banaal bekend, waarna het aan de lezer word overgelaten om zelf tot een hele nieuwe uitvinding te komen.

  Lees meer »

  Alle dieren slapen – Kjerste Annesdatter Skomsvold & Mari Kanstad Johnsen

  Illustratie door Jantien Baas: Alle dieren slapen – Kjerste Annesdatter Skomsvold & Mari Kanstad Johnsen

  Voordat Bo naar bed kan moet er nog wel wat gebeuren, hij moet nog een laatste hapje eten, maar ook zichzelf wassen en z’n tanden poetsen bijvoorbeeld. Eigenlijk precies zoals bij veel dieren gebeurt, want alle dieren slapen immers, ook wespen.

  Tijdens het naar bed gaan voeren Bo en zijn moeder een interessant gesprek waarbij de paralellen tussen mensen- en dierenrijk een speelse manier zijn geworden om de kleine Bo in bed te krijgen.

  Alle dieren slapen - Kjerste Annesdatter Skomsvold & Mari Kanstad Johnsen

  Tiptoe Print slaat weer toe met een prachtig prentenboek dat opvalt door de felle kleuren, de prachtige losse tekeningen en het grote formaat van het prentenboek, zowel in maat als in hoeveelheid bladzijden.

  Lees meer »

  Welterusten nu! – Jory John & Benji Davies

  Illustratie door Jantien Baas: Welterusten nu! – Jory John & Benji Davies

  Beer is moe, hondsmoe! Wanneer hij van zijn welverdiende rust wil gaan genieten heeft zijn buurman Eend echter hele andere ideeën en laat hem maar niet slapen.

  Beter een goeie buur dan een verre vriend, maar eend is zowel buur als vriend en met zo’n vriend heb je geen vijanden meer nodig.

  Welterusten nu! - Jory John & Benji Davies

  De vasthoudende Eend laat Beer echt niet zomaar inslapen en grijpt de meest waanzinnige redenen aan om Beer te storen. Gelukkig is Beer een grote vriendelijke lobbes en loopt dit niet af zoals een ruzie tussen een eend en een beer normaliter in de natuur zou aflopen.

  Lees meer »

     Terug naar home