de Kinderboekenweek 2019 – Reis mee!

Illustratie door Jantien Baas: de Kinderboekenweek 2019 – Reis mee!

Hoera! Op 2 oktober begint de kinderboekenweek en kunnen we weer twaalf dagen lang genieten van allerlei leuke kinderboek evenementen. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een thema, namelijk Reis mee!, wat veel mooie boeken over reizen, vervoersmiddelen en reisbestemmingen zal opleveren.

Van 2 tot 13 oktober kun je in de boekhandel en bibliotheek een heel scala aan mooie evenementen en aanbiedingen verwachten. Gelukkig is er ook weer een kinderboekenweekgeschenk dat bij elke aankoop van meer dan €10,- aan Nederlandstalige kinderboeken gratis kan worden verkregen.

de Kinderboekenweek 2019 - Reis mee!

Dit jaar is dat kinderboekenweekgeschenk het raadselachtige ‘Haaientanden’ van Anna Woltz, een spannend boek over een lange tocht, een bijzondere ontmoeting en een geheimzinnig mysterie!

Prentenboek van de kinderboekenweek

Voor de kleinsten is er ook weer het Prentenboek van de Kinderboekenweek. ‘André het astronautje, op zoek naar Laika’, is voor €7,25 te krijgen in elke boekhandel tijdens de Kinderboekenweek. Een spannend avontuur over het hondje Laika dat er met de raket van André vandoor gaat en de zoektocht die volgt om haar weer terug te vinden.

de Kinderboekenweek 2019 - Reis mee!

Plan dus tussen 2 en 13 oktober een bezoekje aan je favoriete boekhandel en/of bibliotheek en laat je verrassen door al de mooie, bijzondere en leuke kinderboeken en prentenboeken die ze je te bieden hebben.

Lees meer over de kinderboekenweek en alle activiteiten bij jou in de buurt op kinderboekenweek.nl.

Net als de voorgaande jaren zal de Kinderboekenbaas ook dit jaar weer extra recensies publiceren rondom het thema van dit jaar. Veel leesplezier tijdens de kinderboekenweek 2019! #kinderboekenweek