Geef een boek kado!

Illustratie door Jantien Baas: Geef een boek kado!

Koop voor maar 2 euro de topklassieker ‘Ronja de Roversdochter’ en geef voor 2 euro extra hetzelfde boek kado aan een minder bedeeld kind!

De actie ‘Geef mij maar een boek!’ gaat dit jaar verder onder de nieuwe naam ‘Geef een boek kado’ en het uitverkoren boek van dit jaar is het fantastische Ronja de Roversdochter van Astrid Lindgren.

Geef een boek kado!

Ronja de Roversdochter is een heerlijk fantasievol boek waarin Ronja in de helft van een vervallen kasteel leeft, samen met de roversbende van haar vader. In de tweede helft woont de grote aartsvijand van haar vader met zijn eigen roversbende. Als Ronja de zoon van de vijandige roverhoofdman ontmoet ontstaat er een vriendschap die beide kinderen doet besluiten het kasteel te ontvluchten en op avontuur te gaan in het bos.

Maar het is niet zomaar een bos, dit bos zit vol met vreemde wezens en gevaarlijke avonturen volgen vrijwel meteen. Uiteraard komt alles goed en komen de twee aartsvijanden door hun liefde voor hun kinderen tot elkaar.

Geef een boek kado!

Het verhaal van Ronja is ondertussen ook (in het Zweeds) verfilmd en er is recent een animatieserie van gemaakt (door de befaamde Studio Ghibli) die op donderdagmiddag op Ketnet uitgezonden wordt.

Grijp deze kans met beide handen aan en ren naar de boekhandel om dit fantastische boek voor een grijpstuiver aan te schaffen! En als je toch bezig bent, geef er meteen eentje kado aan een minder bedeelde!

geefeenboekcadeau.nl

Koop “Ronja de roversdochter” bij Paagman.nl