Geef een prentenboek cadeau 2023

Illustratie door Jantien Baas: Geef een prentenboek cadeau 2023

De nieuwe actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ is vrijdag 12 mei van start gegaan en biedt, net als ieder jaar, iedereen de mogelijkheid een prachtig klassiek prentenboek te kopen voor een heel klein prijsje.

De charme van deze actie is dat er ook de mogelijkheid is om hetzelfde bedrag bij de boekhandel te doneren om datzelfde prentenboek cadeau te geven aan iemand die niet in staat is om dit zelf aan te schaffen. Want ook dit jaar is er weer een prentenboek gekozen dat ieder kind (voor)gelezen zou moeten hebben.

Geef een prentenboek cadeau 2023

Het prentenboek van dit jaar is ‘Kleine ijsbeer in de tropen’, een prachtig verhaal over een ijsbeer die per ongeluk in de tropen terecht komt, veel vriendjes maakt, avonturen beleeft en gelukkig zijn weg uiteindelijk weer terug vind naar de Noordpool en zijn bezorgde ouders.

Voor het kleine prijsje van €2,99 kun je dit boek in je favoriete boekhandel aanschaffen, en mocht je daar ruimte voor hebben in je beurs, kun je hetzelfde boek dus ook doneren aan het goede doel waar die boekhandel zich aan heeft gelieerd.

Website: geefeenprentenboekcadeau.nl

Website: paagman.nl/geef-een-prentenboek-cadeau

 

Koop 'Kleine ijsbeer in de tropen' bij Paagman.nlDoneer 'Kleine ijsbeer in de tropen' bij Paagman.nl