Klein konijn helpt mama – John Bond

Illustratie door Jantien Baas: Klein konijn helpt mama – John Bond

Klein Konijn is helemaal geen klein konijn, het is al best een heel groot konijn, en kan mama dan ook echt wel helpen met het op de post doen van een SUPER belangrijke brief,.. toch?

Ondanks de goede voorbereiding van Klein Konijn, en zijn toegewijde inzet, gaat er helaas hier en daar nog wel het één en ander mis.

Klein konijn helpt mama - John Bond

Dit is alweer het tweede prentenboek waarin John Bond in felle, heldere kleuren een avontuur verteld van Klein Konijn, een ijverig en ambiteus konijntje dat nogal eens wat teveel hooi op zijn vork neemt.

Leken de kleuren in het eerste deel ‘Klein Konijn – Niet verdwaald’ geïnspireerd op een mooie herfstdag, dan heeft dit boek de lente als bron van inspiratie. De vele roze, paarse en roodtinten doen denken aan het hoogtepunt van de kersenbloesembloei in Japan, wat het meteen ook een erg vrolijk boek maakt.

Klein konijn helpt mama - John Bond

De hartverwarmende ijverigheid (en onhandigheid) van Klein Konijn werkt al snel op de lachspieren en door zijn herkenbaarheid zullen volwassenen dit boek dan ook met veel plezier voorlezen

De prachtige heldere kleuren die van de pagina’s afspatten zullen dat nog eens versterken want zelfs in de donkerste dagen van december zul je hier een beetje vrolijkheid uit kunnen putten.

Klein konijn helpt mama - John Bond

Een prachtig prentenboek dat vooral voor de kleinsten met veel plezier zal worden ontvangen. Met de schattige ijver en onhandigheid waarmee hij zijn taak op zich neemt, zal het droogkomische Kleine Konijn al snel een favoriet zijn van zowel voorgelezenen als voorlezers.

Dit is al het tweede boek van John Bond over de avonturen van Klein Konijn, wij kijken er dan ook niet van op als dit een langlopende serie gaat worden.

Titel: Klein konijn helpt mama –
Auteur: John Bond
Uitgeverij: Volt
Vertaling: Manon Sikkel
ISBN: 9789024589852
Verschijningsdatum: juli 2020
Oorspronkelijk titel: Mini rabbit must help
Bladzijden: 32
Afmetingen: 267 x 274 x 10 mm
Leeftijd: 4+
Leestijd: 10 min.
Prijs: € 14,99

Website auteur: iamjohnbond.com

Koop 'Klein konijn helpt mama' bij Paagman.nlVind 'Klein konijn helpt mama' in de bibliotheek