Over de uitgeverij: Deltas

Uitgeverij Deltas is een imprint en onderdeel van de Zuidnederlandse Uitgeverij, een in 1951 opgerichte uitgeversgroep die werd opgezet na de overname van Sheed & Ward, een uitgeverij van religieuze boeken.

De uitgeverij is gevestigd in het Belgische Aartselaar en geeft vooral non-fictie en kinderboeken uit voor de Nederlands- en Franstalige markt. Nederlandse boeken worden uitgegeven onder de merknaam Deltas en in Frankrijk is Chantecler de naam die wordt gebruikt.

Naast het uitgeven van boeken is de Zuidnederlandse Uitgeverij ook verkoper van boeken en is ze eigenaar van de Standaard Boekhandel, de grootste boekhandelsketen in Vlaanderen.

Website: deltas.be

Alle recensies over deze uitgeverij:

Het grote Kookboek voor kinderen – Abigail Wheatley & Nancy Leschnikoff

Illustratie door Jantien Baas: Het grote Kookboek voor kinderen – Abigail Wheatley & Nancy Leschnikoff

Koken kun je niet vroeg genoeg leren en gelukkig zijn er dan ook voldoende kookboeken die zich op kinderen richten. Helaas zijn de gerechten daarin vaak niet al te origineel, daar kun je dit boek echter niet van beschuldigen.

Honderdtwintig pagina’s vol met de meest uiteenlopende gerechten, voorzien van heldere uitleg en duidelijk geïllustreerde stappen.

Het grote Kookboek voor kinderen - Abigail Wheatley & Nancy Leschnikoff

Een beetje kookboek is lekker dik, dus vol met recepten en mooie foto’s van de gerechten om likkebaardend alvast te genieten voor je nog maar een enkele pan op het vuur hebt gezet. Zo ook dit kookboek, dat weliswaar kinderen als doelgroep heeft, maar niks voor andere kookboeken onder doet in ambitie.

Lees meer »