Over de uitgeverij: Fontaine Uitgevers

Fontaine Uitgevers is een in 2005 door Martin Fontijn opgerichte uitgeverij die zich voornamelijk richt op non-fictie boeken. Naast veel boeken specifiek gericht op de jeugd worden er onder andere ook kookboeken, geschiedenis- en wetenschapsboeken uitgegeven.

In 2015 werd Fontaine Uitgevers onderdeel van de uitgeversgroep Nieuw Amsterdam en daarmee van marketing- en mediabedrijf Novamedia.

Fontaine Uitgevers verzorgt ook de levering en marketing van de uitgaven van het Belgische Van Halewyck in Nederland.

Website: fontaineuitgevers.nl

Alle recensies over deze uitgeverij:

Onder de golven – het verhaal van Doggerland – Linda Dielemans & Djenné Fila

Illustratie door Jantien Baas: Onder de golven – het verhaal van Doggerland – Linda Dielemans & Djenné Fila

Het bewijs dat geschiedenis ook een levend en groeiend organisme is, is het verhaal van Doggerland. Een verdronken land aan onze kust waar we eigenlijk pas de afgelopen vijftig jaar een beetje kijk op hebben gekregen.

Archeologe en kinderboekenschrijfster Linda Dielemans heeft over dit verloren land, waarvan de geschiedenis nauw met dat van ons eigen land is verweven, dit prachtige boek geschreven.

Onder de golven - het verhaal van Doggerland - Linda Dielemans & Djenné Fila

Dielemans vorige boek is het veelbekroonde ‘Brons‘, een uniek kinderboek over de Bronstijd. Hierin worden de mooiste verhalen over bronzen gebruiksvoorwerpen en sieraden verteld om zo het leven in de Bronstijd inzichtelijk te maken.

Lees meer »