Over de uitgeverij: Tiptoe Print

Tiptoe Print is een kleine onafhankelijke uitgeverij, opgericht in 2018 door Patrick Jordens en gevestigd in Brussel.

De uitgeverij zet zich in om kwalitatief hoogstaande prentenboeken uit andere culturen en taalgebieden dan het Nederlands te vertalen en uit te geven, zowel nieuwe boeken als in vergetelheid geraakte pareltjes.

De uitgaves zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud en blinken uit in humor, warmte en poëtisch taal- en beeldgebruik. Gemiddeld geeft de uitgeverij zo’n vier boeken per jaar uit.

Website: tiptoeprint.eu

Alle recensies over deze uitgeverij:

Waar mijn vrienden wonen – Claudio Thebas & Violeta Lopiz

Illustratie door Jantien Baas: Waar mijn vrienden wonen – Claudio Thebas & Violeta Lopiz

Wanneer de naamloze hoofdrolspeler op zoek gaat naar zijn vrienden, krijgen wij een rondleiding door de wijk waar hij woont. Een wijk waarin de meest hoogstaande architectonische juweeltjes zijn verzameld.

Een bijna filosofische zoektocht leidt de protagonist van zijn eigen voordeur langs de huizen van zijn vrienden en weer terug naar diezelfde voordeur, waar onverwacht iedereen te vinden is!

Waar mijn vrienden wonen - Claudio Thebas & Violeta Lopiz

De vrolijke felgekleurde huizen in een enorme verscheidenheid aan maten en vormen, in combinatie met de mensen die rustig hun eigen weg gaan, terwijl de hoofdrolspeler alle hoeken en gaten van zijn geliefde wijk doorzoekt, maakt dit een heerlijk vrolijk kijkboek waar veel in te ontdekken valt.

Lees meer »