Over de uitgeverij: Uitgeverij De Fontein

Uitgeverij De Fontein is opgericht in 1946 en ging samen met uitgeverij De Kern in 1998. Van 2009 tot 2012 was de uitgeverij samengevoegd met Trion Uitgevers onder de verzamelnaam Uitgeverij De Fontein Trion, na drie jaar is deze fusie ongedaan gemaakt (en later, in 2014, is Trion Uitgevers opgegaan in Kosmos Uitgevers).

De Fontein is lang in Baarn gevestigd geweest, maar is in 2011 verhuisd naar Utrecht waar het hoofdkantoor zich nog steeds bevindt.

Uitgeverij De Fontein richt zich op romans, spanning en heeft een groot fonds met kinder- en jeugdboeken.

Website: uitgeverijdefontein.nl

Alle recensies over deze uitgeverij:

De ruimteatlas van Jesse Kreek – Martin Howard & Chris Mould

Illustratie door Jantien Baas: De ruimteatlas van Jesse Kreek – Martin Howard & Chris Mould

Wanneer Jesse in zijn zoektocht naar een bijbaantje, om wat geld te verdienen voor een goed cadeau voor zijn moeder, reageert op een vrij eigenaardige advertentie in de krant begint het avontuur van zijn leven!

Binnen no-time reist hij achterop de roestige brommer van Professor Alfons Stoule-Gang door de kosmos, op weg naar draken, breinen in glazen potten, vertaalmachines, tovenaars en heel misschien zelfs wel een zus.

De ruimteatlas van Jesse Kreek - Martin Howard & Chris Mould

Wat krijg je als je de boeken van Terry Pratchett kruist met de Hitchhikers Guide to the Galaxy en daar een kinderboek van maakt? Nou dit dus, een super maf en grappig verhaal dat de lezer in een sneltreinvaart de meest bizarre avonturen voorschotelt!

Lees meer »