Over de uitgeverij: Uitgeverij Horizon

Uitgeverij Horizon is een in 2015 door Geert Cortebeeck opgerichte imprint van Overamstel Uitgevers. De imprint is gevestigd in Antwerpen en is daarmee de Vlaamse tak van de van origine Amsterdamse uitgeversfamilie Overamstel.

Overamstel uitgevers is een van de grootste zelfstandige, onafhankelijke uitgeverijen in Nederland en geeft een breed scala aan boeken uit. Haar dochter Uitgeverij Horizon richt zich op fictie en non-fictie boeken over maatschappelijk relevante thema’s, specifiek voor de Vlaamse markt, maar ook daarbuiten.

Website: horizon.be

Alle recensies over deze uitgeverij:

Taart – Meneer Zee & Dorien Bellaar

Illustratie door Jantien Baas: Taart – Meneer Zee & Dorien Bellaar

Vol passie maakt de bakker elke dag weer mooie en verrukkelijke taarten, taarten die eigenlijk té mooi en verrukkelijk zijn om aan te snijden of op te eten.

Uit wanhoop en armoede bakt de bakker dan maar wat zoete broodjes en daar blijken zijn klanten wel voor te porren te zijn, maar broodjes bakken is niet wat de bakker voor ogen had toen hij zijn carrière als patissier begon.

Taart - Meneer Zee & Dorien Bellaar

Zo ontspint zich een hartverwarmend verhaal over een bakker die liever zijn passie volgt dan dat hij rijk wordt van iets waar hij geen plezier uit haalt. Maar het moet toch mogelijk zijn om mensen zijn taarten te laten eten?

Lees meer »