Over de uitgeverij: Uitgeverij Snor

Uitgeverij Snor is een zelfstandige onafhankelijke uitgeverij uit Utrecht opgericht door Claudette Halkes en Annemarieke Piers in 2006.

De boeken die Snor uitgeeft beslaan een wijd scala aan onderwerpen en onderscheiden zich door een hippe. frisse en grappige vormgeving, waardoor ze bijna altijd herkenbaar Snor zijn.

Vrij uitzonderlijk voor een uitgeverij is dat Snor naast boeken ook andere producten verkoopt, zoals chocolade, en zelfs een eigen festival organiseert.

Website: dewereldvansnor.nl

Alle recensies over deze uitgeverij:

Ontdek je stad – Martine Sluijter & Maartje Kuiper

Illustratie door Jantien Baas: Ontdek je stad – Martine Sluijter & Maartje Kuiper

Hoe goed ken je je eigen stad eigenlijk? Leidt jij ook aan de afwijking dat je de bezienswaardigheden in je eigen stad (een rondleiding door de 2e kamer, de beklimming van de Dom, of een boottochtje door de grachten) nog nooit hebt gedaan/gezien? Dan is er voor jou nu het perfecte boek om je eigen stad toch een stuk beter te leren kennen!

Door middel van een hele berg verschillende expedities kun je op ontdekkingstocht door je eigen (of iemand anders z’n) stad en zul je hem in een heel nieuw licht zien.

Ontdek je stad - Martine Sluijter & Maartje Kuiper

Uitgeverij Snor staat er om bekend dat ze eigenwijze boeken uitgeven en deze past perfect in dat rijtje. Door net even anders naar je omgeving te kijken en activiteiten te ondernemen waardoor je dat vanzelf gaat doen, geeft dit boek je een hele nieuwe kijk op je bekende buurt.

Lees meer »