Verborgen avonturen – Lara Hawthorne

Illustratie door Jantien Baas: Verborgen avonturen – Lara Hawthorne

Heb je er altijd al van gedroomd om als een ouderwetse avonturier op zoek te gaan naar verloren schatten op de meest bijzondere plekken in de wereld?

Dan heb je geluk, want dat kan nu, gewoon vanuit je luie stoel, met dit bijzondere zoekboek van Lara Hawthorne.

Verborgen avonturen - Lara Hawthorne

Met behulp van de magische lens kun je in verschillende omgevingen op zoek naar de aangegeven verborgen schatten. In poollandschappen tot bruisende steden vind je verborgen treinsporen tot versteende dinosaurusbotten, vind jij alle schatten?

Dit boek werkt met hetzelfde principe als het eerder gerecenseerde ‘De lange reis‘, waarin je ook met een magische lens op zoek kunt gaan naar verborgen onderdelen in de illustraties.

Verborgen avonturen - Lara Hawthorne

Waren er in dat boek hele parallelle werelden verstopt achter de afbeeldingen, hier moet je als een schatzoeker op zoek naar losse voorwerpen die in het landschap verborgen zijn.

Voorwerpen die op elke pagina worden toegelicht waardoor je naast een speurtocht ook nog heel wat kennis kunt opdoen over het oude Egypte, schatduikers of ruimtevaart. De onderwerpen van de verschillende reisbestemmingen zijn erg divers.

Verborgen avonturen - Lara Hawthorne

De zoektochten in dit boek zijn extra moeilijk door het gebruik van de magische lens, een leuke toevoeging die eerder ook al heel inventieve boeken opleverde. Als een echte schatzoeker ga je naar de verborgen objecten op zoek.

Met een wijd scala aan onderwerpen is er voor iedereen wat wils, van bijzondere beesten tot oude kunstschatten en dinosaurus fossielen.

Persoonlijke favoriet is het grote huis, dat als enige verticaal is afgedrukt, hier moet je op zoek naar liefdesbrieven en schedels?!

Titel: Verborgen avonturen
Auteur: Lara Hawthorne
Vertaling: Marloes Hoogendoorn
Uitgever: Volt
ISBN: 9789021420196
Verschijningsdatum: december 2019
Originele titel: Search and Find Hidden Adventures
Bladzijden: 32
Afmetingen: 253 x 283 x 10 mm
Leeftijd: 6+
Leestijd: 60+ min.
Prijs: € 14,99

Website auteur: larahawthorne.com

Koop 'Verborgen avonturen' in de Paagman.nlVind 'Verborgen avonturen' in de bibliotheek