Wij gaan op berenjacht, knuffelberenjacht!

Illustratie door Jantien Baas: Wij gaan op berenjacht, knuffelberenjacht!

Wij gaan op berenjacht! Het ondertussen klassieke prentenboek van Michael Rosen en Helen Roxbury heeft enkele ondernemende individuen geïnspireerd tot het opzetten van een echte (knuffel)berenjacht.

Wij gaan op berenjacht, knuffelberenjacht!

In deze tijden van Corona en aan huis gekluisterde kinderen wordt er natuurlijk elke dag reikhalzend uitgekeken naar de weinige uitjes die er over blijven. Helaas gaat elke dag naar dezelfde speeltuin ook snel vervelen en dus kun je nu samen met je kinderen een wandeling door de buurt maken en tegelijkertijd op knuffelberenjacht.

Op de kaart hieronder staan de huizen waar een knuffelbeer voor het raam gevonden kan worden. Uiteraard kun je ook zelf meedoen door een beer in het kozijn te plaatsen en via de link hieronder de locatie van de beer achter te laten. Nu kan jouw beer ook gevonden worden in de grote Berenjacht!

Vergeet in je enthousiasme niet om anderhalve meter afstand te houden en als je ziek bent of verkouden, stel dan de berenjacht nog even uit. Voorlopig blijven de beren waarschijnlijk nog wel even staan!

Koop 'Wij gaan op berenjacht (klein)' bij Paagman.nlKoop 'Wij gaan op berenjacht (groot)' bij Paagman.nl