Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020: bomvol bijzondere beesten!

Illustratie door Jantien Baas: Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020: bomvol bijzondere beesten!

New Scientist komt deze zomer ook weer met een leuk doeboek voor de vakantie, deze keer is het thema bijzondere beesten en daar kunnen ze natuurlijk wel mee uit de voeten.

De doeboeken van Young Scientist zijn altijd overgoten met een rijkelijk sausje van wetenschap en techniek en dat is in dit boek niet anders. Wees voorbereid om wat te leren dus!

Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020: bomvol bijzondere beesten!

Doolhoven, raadsels, verschillende soorten puzzels, codekrakers, zoek-de-verschillen, er is geen klassiek onderdeel van een vakantie doeboek dat dit boek niet bevat. En dan ook nog een hele berg aan informatie en weetjes over bijzondere dieren.

De redactie van de New Scientist is geen onbekende in de doeboekenwereld, sinds 2016 zijn er een hele rits uitgekomen, elk in een andere thema en naast een zomereditie ook vaak een editie in de winter.

Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020: bomvol bijzondere beesten!

In 2018 hebben we zelfs ook al eens een vakantie zomer doeboek van hen gerecenseerd, toen nog zonder heel duidelijk thema, maar wel met een vergelijkbare opzet.

De illustraties zijn ook deze keer weer overgelaten aan Villa Grafica, die weer met veel enthousiasme aan de slag zijn gegaan. De vele illustraties die de foto’s in het boek vergezellen zijn dan ook weer van hoge kwaliteit en maken er een vrolijk en kleurrijk boek van.

Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020: bomvol bijzondere beesten!

Elk jaar maakt de redactie van New Scientist een nieuw vakantieboek voor de zomer en elk jaar kun je er van uitgaan dat het weer een uitstekend boek is. Bergen aan puzzels en raadsels, experimenten en heel, heel veel informatie om je een vakantie lang mee bezig te houden.

Echt weer een er goed ouderwets doeboek voor in de zomervakantie!

Titel: Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020
Auteurs: redactie New Scientist
Illustraties: Villa Grafica
Uitgeverij: Veen Media
ISBN: 9789085717034
Verschijningsdatum: juni 2020
Bladzijden: 100
Afmetingen: 210 x 265 x 10 mm
Leestijd: 60+ min.
Leeftijd: 8+
Prijs: € 12,50

Website auteurs: newscientist.nl

Website illustratoren: villagrafica.nl

Koop 'Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020' bij Paagman.nlVind 'Young Scientist Vakantieboek Zomer 2020' in de bibliotheek