Zon – Sam Usher

Illustratie door Jantien Baas: Zon – Sam Usher

Een opa en een kleinzoon gaan in de brandende zon op zoek naar een geschikte picknickplek, met een koel briesje, wat schaduw, gewoon een mooi plekje!

De zon brandt en het is een goede dag om op avontuur te gaan! Bepakt en bezakt trotseren de avonturiers het mooie weer.

Zon - Sam Usher

Deze zomerse aflevering van de seizoenen serie van Sam Usher vormt samen met Storm, Sneeuw en Regen een kwartet. Zo doorweekt als Regen je doet voelen na lezing, zo hard brandt de zon van de bladzijden van dit boek.

Want met weinig tekst en hele mooie aquarel en inkt tekeningen wordt de verschroeiende hitte van de heetste dag van de zomer buitengewoon kundig verbeeld.

Zon - Sam Usher

Uiteraard gaat de hoofdrolspeler weer met zijn opa op pad en belanden ze, net als in de andere delen, in een onverwacht en fantastisch avontuur. Een avontuur waar weer vanaf de eerste pagina al hints over worden gegeven.

Maar voordat het avontuur is gevonden moet er eerst pagina’s lang door de brandende zon worden gelopen, een herhaling die na een keer lezen al meteen dankbaar door de voorgelezenen wordt opgepikt.

Zon - Sam Usher

Zonder twijfel een van de leukste en beste delen uit de seizoensserie van Sam Usher, nog nooit heb ik de verschroeiende hitte zo goed verbeeld gezien als in dit boek.

Het perfecte boek om een hete zomer mee in te luiden of juist een oververhitte dag aan het strand mee af te sluiten!

Titel: Zon
Auteur: Sam Usher
Vertaling: Ellen Hosmar
Uitgever: Veltman Uitgevers
ISBN: 9789048315703
Verschijningsdatum: januari 2018
Originele titel: Sun
Bladzijden: 32
Afmetingen: 225 x 307 x 13 mm
Leeftijd: 2+
Leestijd: 10 min.
Prijs: € 13,99

Website auteur: samusher.com

Koop 'Zon' bij Veltman UitgeversVind 'Zon' in de bibliotheek